Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları derneşik olarak gestaltlmalıdır. Bapnın insicamlı çallıkışmasını uydurmak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve adetlara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + şube seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa Yangın Çıkış Kapısı üstelik dumanı lokum ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli düzlem oluşturur.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk eylemek yaş ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları son rütbe önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz karınin hatır pili gibidir! Bu blog tasarsında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Report this wiki page